Rantuu Oy

Jussilantie 8 G
41660 TOIVAKKA

(014) 86 11 11
0400 - 546 765


e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös: rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

 

päivitetty 021221

 

 

C./Fragata, Zona Habaneras

C./Concordia, KeskikaupunkiLos Altos III

C./Rudis Rembrant, El Chaparral

Lago Jardin I, Los Balcones

Britania, Playa de los Locos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÄYTETTYJÄ ASUNTOJA TORREVIEJASTA JA LÄHIYMPÄRISTÖSTÄ

 

 

Meillä on tarjolla myös käytettyjä asuntoja, mutta ne ovat yleensä niin nopeasti vaihtuvia kohteita, ettei niistä kaikista useinkaan ole saatavissa valokuvia tai pohjapiirroksia. Tarjolla olevat käytetyt asunnot ovat yleensä suomalaisessa omistuksessa.  Yhteistyöyhtiöidemme kautta meillä on tarjolla lisäksi valikoima myös muunmaalaisten omistamia asuntoja.

Tällä hetkellä asuntoja on tarjolla mm. seuraavissa kohteissa:


1.  Pienkerrostalon ylin kerros kattoterasseineen,  2 mh,  C./Fragata, Zona  Habaneras
Aivan ydinkeskustan tuntumassa Playa del Cura  ja Playa de los Locos -rantojen lähellä sijaitsevan ylellisen pienkerrostalon ylimmän kerroksen huoneisto 2 mh, oh + k + kph = 79 m2.  Oma kattoterassi, josta merinäköala.  Lasitettu koko huoneiston levyinen parveke.  Alakerran autotallissa 2 autopaikkaa ja lukittu varasto. Talossa maisemahissi.  Internet-yhteys.  Tyylikkäästi sisustettu.  Vapaa sopimuksen mukaan.  Hinta 169.000 eur.

2.  C./Concordia, Keskikaupunki
Tarjolla on neljäkerroksisen kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva tilava kahden makuuhuoneen asunto.  Asunnon pinta-ala on 81 m2 ja "käyttöneliöt" 63 m2.  Asunto vaikuttaa hyvin tilavalta ja hyvin suunnitellulta.  Parveke, josta avautuu katunäkymä, on avara.  Rantaan (Playa del Cura) on lyhyt kävelymatka.   Keittiö on niinikään tilava ja vastapäätä sitä on viihtyisä ruokailunurkkaus peiliseinineen.  Talo on rauhallisen kadun varrella, jolla ei juurikaan ole läpikulkuliikennettä.  Costa Blancan Suomi-Seuran tilat ovat samalla kadulla.  Bussipysäkki on viereisellä Habaneras -kadulla.  Kaupunki bussiasema on aivan lähellä, samoin sen vieressä oleva suuri valintamyymälä.  Asunto myydään kalustettuna.  Hinta on (85.000 €) nyt 77.000 €.
  Vapautuu sopimuksen mukaan.

3.  Los Altos III
Kaksikerroksisen rivitalon yläkerta-asunto, 40 m2, jossa lisäksi upea kattoterassi (23 m2).  Kattoterassilta ovat näkymät Torreviejan satamaan ja Orihuela Costan puolelle.  Asunto on remontoitu ja viimeistelty huolella.  Asunnossa on olohuone/keittiö, yksi makuuhuone ja lasitetusta terassista tehty ruokailuhuone.  Yläkerran kattoterassille on rakennettu yksi huone, jossa voi tarvittaessa majoittua. Katolla antennit, joten TV:stä näkyy satoja satelliittikanavia.  Asunnossa on 5 megan nettiyhteys.  Olohuoneessa on ilmalämpöpumppu.
Taloyhtiöllä on hoidettu uima-allasalue.  Suuresta altaasta on erotettu osa lastenaltaaksi.
Lähellä ovat kaikki palvelut, kaupat, bussipysäkki ja koulu.
Asunto myydään kaikkine kalusteineen ja kodinkoneineen.  Hinta 69.000 €.
  Vapaa sopimuksen mukaan.

4.  C./Rudis Rembrant, El Chaparral
Kaksikerroksisen rivitalon duplex-asunto: alakerrassa olohuone, keittiö ja WC, yläkerrassa  2 makuuhuonetta ja kylpyhuone, yht. noin 50 m2.  Kattoterassi, jossa avoimen terassiosan lisäksi kodinhoitotila.  Alueella on uima-allas. 
Asunto sijaitsee El Chaparral -alueella Crevillenten tien varrella.  Kaupungin keskustaan on matkaa noin 5,5 km.  Aivan vieressä on
Pargue Natural de Las Lagunas de La Mata y Torrevieja -luonnonpuisto, jonka kävelyreittejä pitkin pääsee vaivattomasti esim. La Matan uimarannalle.  Alueen liikekeskus on aivan vieressä.  Paikallisbussiyhteys.
Hinta (87.000 eur)  nyt 79.000 eur. 

5.  Lago Jardin I apt M1-33, Los Balcones
Suomalaisten suosimalla Lago Jardin alueella kaksikerroksisen rivitalon yläkerroksen viehättävä huoneisto:  olohuone, jossa yhdellä seinällä keittiö, yksi makuuhuone ja kylpyhuone. Etupuolella lännenpuoleinen ulkoterassi, johon on oma yksityinen portaikko.  Terassilla on markiisikaihdin.  Upea näkymä terassilta puistomaiselle sisäpihalle.    Huoneiston pinta-ala on yhteensä 37 m2.  Asunto on valmistunut 1987. Kalustettu.  Hinta 69.000 eur.

6.  Britania apt 4-E isq, Playa de los Locos
Meren rannassa "ensimmäisellä linjalla" olevan kuusikerroksisen kerrostalon viidennen kerroksen estudio-huoneisto: olohuone keittiönurkkauksineen sekä kylpyhuone, yhteensä n. 33 m2.  Varjon puoleinen kokonaan lasitettu parveke, peräti 6 m2. Asunto on valmistunut 1994. Sijaitsee keskikaupungilla Playa de los Locos -rannassa.   Uimaranta heti kadun toisella puolella.
Asunto on suunniteltu siten, että se soveltuu liikuntaesteisille.  Asunnossa ei ole kynnyksiä ja kylpyhuoneen amme on poistettu ja sen tilalla on kynnyksetön suihkutila.  Talossa on myös loiva sisääntuloluiska kadulta ja esteetön eteisaula ja hissi. Asunto on täysin kalustettu ja varustettu.  Hinta 79.000 eur.  Vapautuu sopimuksen mukaan.

 

 

 

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?