Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE

(Liepeentie 4)

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
fax: (014) 86 11 12

e-mail: rantuu@rantuu.fi
myös: rantuu@rantuu.inet.fi

 

päivitetty 030909

 

Asunnosta löytyvät mm:
*  ilmastointi/lämmitys
*  liesitaso
*  mikroaaltouuni
*  jääkaappi
*  pesukone
*  TV
*  2 vuodepaikkaa
*  varavuode yhdelle
 

 

 

 

myydään käytetty asunto Torreviejassa:

 

 

EDIFICIO  BRITANIA,  4  - E  ISQ

 

 

Meren rannassa "ensimmäisellä linjalla" olevan kuusikerroksisen kerrostalon viidennen kerroksen estudio-huoneisto: olohuone keittiönurkkauksineen sekä kylpyhuone, yhteensä n. 33 m2.  Varjon puoleinen kokonaan lasitettu parveke, peräti 6 m2.

Asunto on valmistunut 1994.

Sijaitsee keskikaupungilla Playa de los Locos -rannassa. Osoite: Avenida Dr Mariano Ruiz Casanovas, 4.  La Matan paikallisbussit kulkevat edessä olevaa katua pitkin.  Lähellä on kauppoja ja useita ravintoloita sekä mm. Seraton -ravintola, jossa suomalaiset tanssit keskiviikkoisin talvikaudella.  Uimaranta heti kadun toisella puolella.

Asunto on suunniteltu siten, että se soveltuu liikuntaesteisille.  Asunnossa ei ole kynnyksiä ja kylpyhuoneen amme on poistettu ja sen tilalla on kynnyksetön suihkutila.  Talossa on myös loiva sisääntuloluiska kadulta ja esteetön eteisaula ja hissi.

Asunto on täysin kalustettu ja varustettu.  Hinta 90.000 eur.  Vapautuu sopimuksen mukaan. 

Haluatko katsoa kartasta talon sijainnin? Haluatko, että Sinulle lähetetään tarkempia tietoja asunnosta? 

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?