Rantuu Oy

Jussilantie 8 G
 41660 TOIVAKKA

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
 

e-mail: rantuu@rantuu.fi
myös:  rantuu@rantuu.inet.fi

 

päivitetty 101221

 

 

 

 

UUSIA ASUNTOJA TORREVIEJASTA JA LÄHISEUDULTA

 

Loma-asuntoja on kolmea päätyyppiä:  chaletit, bungalowit ja kerrostaloasunnot.

Chaletit ovat omalla tontilla olevia asuntoja, ikään kuin omakotitaloja, mutta ne voivat olla myös yhteenrakennettuja joko kahden tai neljän asunnon chalet-taloja.  Chaletit ovat yleensä kaksikerroksisia.

Bungalowit ovat rivitaloasuntoja.  Rivitalot ovat yleensä kaksikerroksisia, jolloin asunto voi olla yhdessä tasossa joko ala- tai yläkerrassa, tai asunnot voivat olla ns. duplex-asuntoja, jolloin tilaa on molemmissa kerroksissa. Tavallisesti alakerrassa on silloin olohuone ja keittiö, yläkerrassa makuutilat.  Rivitalokohteissa on tavallisesti alueen yhteinen uima-allas.  Yläkerroksen rivitaloasuntoihin kuuluu usein oma kattoterassi eli solarium.

Kerrostalot ovat keskikaupungilla yleensä kuusikerroksisia. Ylin kerros on usein kookkaampiparvekkeinen, jolloin puhutaan ns. atico-asunnosta.  Kerrostaloissa on joskus pihalla oma uima-allas, mutta se ei ole enää nykyisin yleistä, eikä varsinkaan lähellä merenrantaa.                                                                                                                                                                                                                                                             
Tarjolla on asuntoja myös kolmikerroksisista pienkerrostaloista.  Ylimmän kerroksen asuntoihin kuuluu näissä yleensä kattoterassi eli solarium.  Kolmikerroksisessa talossa ei välttämättä tarvitse olla hissiä, joten olemme erikseen maininneet, jos sellainen löytyy.

Emme enää päivitä uusien asuntojen kotisivujamme, koska rakentajat eivät enää toimita sitä varten materiaalia kuten ennen.   Jos olet kiinnostunut uudesta asunnosta, ota yhteyttä!  Kerromme sitten ajankohtaisesta tarjonnasta.

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?