Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE

(Liepeentie 4)

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
fax: (014) 86 11 12

e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 310713

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

myydään uusia asuntoja Polop de la Marinan kylässä lähellä Benidormia:

 

 

MONTEPONOIG

 

 

(haluatko katsoa esittelytalon kuvia?)

Noin 12 km Benidormin lomakaupungista sisämaahan päin sijaitsee Polop de la Marinan kylä.  Sinne yhteistyöyhtiömme Monsora rakentaa upeata Monteponoig -nimistä aluekohdetta.  Se jakautuu noin 450 m2 suuruisiin tontteihin, joihin kuhunkin voi rakentaa chalet-talon, jonka voi valita viiden eri vaihtoehdon joukosta.  Talomallit ovat:
Amatista
Ambar
*  Azabache  
Coral                                                                                             
Granate
Jade

 

 

Jokaisessa talossa on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kaksi kylpyhuonetta.   Asuntojen pinta-alat vaihtelevat hieman sen mukaan, onko yksi makuuhuoneista toisessa kerroksessa vai onko koko talo yksikerroksinen.  Keskimäärin asunnot ovat noin 107 m2:n suuruisia.

Talot ovat ulkonäöltään kauniita ja täysin perinteisestä poikkeavia.  Ulkopinnoissa käytetään kivipinnoitteita elävöittämään ulkonäköä.  Kaikkiin taloihin kuuluu vakiovarusteena uima-allas ja talot on aidattu metalliaidalla.  Aita voi olla myös muurattu.  Keittiöt on täysin varustettu.  Pihalaatoitus sisältyy myös hintaan.

Hinta on (vain!) noin 240.000 euroa!  Pienimmillä tonteilla talot maksavat 215.000 euroa ja suurimmilla 275.000 euroa talomallista riippuen.  

Polop de la Marinan kylä on noin 12 km etäisyydellä Benidormista, joka puolestaan on monen mielestä Euroopan tasokkain lomakeskus.  Polop de la Marina kuten koko sen ympäristö, jota kutsutaan aluenimellä "La Baixa de la Marina" on tunnettu mm. nispero -nimisten hedelmien viljelystä.   Polop de la Marinan kylässä on kaikki peruspalvelut lähellä.  Sinne on säännöllinen paikallisliikenne Benidormista.    Polop de la Marinan kylästä on paikka paikoin kaunis merinäköala.  Kylä sijaitsee ylhäällä vuoristossa, joten meri siintää kaukana alapuolella!

Alueen esittelytalo mallia Coral valmistui kesällä 2008.  Kaikkia talomalleja on saatavissa jo nyt.  Jos haluat yksilöllisemmän talovaihtoehdon, toteutusaika on 13 kk.

Haluatko katsoa kartasta Polop de la Marinan sijainnin?  Haluatko, että Sinulle lähetetään tarkempia tietoja asunnosta?

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?