Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE

(Liepeentie 4)

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
fax: (014) 86 11 12

e-mail: rantuu@rantuu.fi
myös:  rantuu@rantuu.inet.fi

 

päivitetty 160908

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

myydään käytetty asunto Torreviejassa:

 

 

LAGO JARDIN 1,  M 1 - 33

 


Kaksikerroksisen rivitalon yläkerroksen viehättävä huoneisto:  olohuone, jossa yhdellä seinällä keittiö, yksi makuuhuone ja kylpyhuone. Etupuolella lännenpuoleinen ulkoterassi, johon on oma yksityinen portaikko.  Terassilla on markiisikaihdin.  Upea näkymä terassilta puistomaiselle sisäpihalle.    Huoneiston pinta-ala on yhteensä 37 m2. 

Asunto on valmistunut 1987. 

Sijaitsee suomalaisten erityisesti suosimalla Lago Jardinin alueella Los Balconesin puutarhakaupunginosassa.    Lago Jardin on paratiisimainen vehreä ja kukkiva keidas, jollaisia ei maanhintojen noustua enää tehdä.  Vaikkakin Lago Jardinin alue alkaa jo ikääntyä, korvaa ympäristön silmäähivelevä kauneus asuntojen "vanhanaikaisuuden".    Alueella on tilava uima-allas, jonka vieressä on ravintola ja tenniskenttä.   Uima-altaassa on mm. invahissi.  Keskikaupungille on matkaa noin 5,5 km.  Säännöllinen paikallisbussiyhteys.  Läheisessä kauppakeskuksessa on mm. pankki ja ravintoloita.

Alue on koettu hyvin terveellisenä lähellä olevan suolajärven ansiosta.  Suolajärven rantaan on n. 400 metrin matka.

Huoneisto on kalustettu. Varusteina mm. liesitaso, pöytäuuni, mikrouuni, jääkaappi ja pesukone.  Lämminvesivaraaja vasta uusittu.  Kylpyhuoneessa allas.

Hinta 69.000 euroa (n. 410.255 mk).  Vapautuu 1.5.2009.
 

 

Haluatko katsoa kartasta alueen ja asunnon sijainnin?  Entä haluatko tutustua Lago Jardinin aluetta esittelevään kuvasivuun?  Haluatko, että Sinulle lähetetään tarkempia tietoja asunnosta?

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?