Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE

(Liepeentie 4)

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
fax: (014) 86 11 12

e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 260615

 

Asunnosta löytyvät mm:
*  ilmastointi/lämmitys
*  sähköliesi + uuni
*  mikrouuni
*  jääkaappi-pakastin
*  pesukone

*  taulu-TV, lautasantenni
*  radio
*  kahvinkeitin
*  kylpyhuoneessa hierova
    suihkukaappi
 

 

 

 

Ei esteetön: portaikko

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

myydään rivitaloasunto Torreviejassa:
 

 

 

LOS  ALTOS III

 

 

Kaksikerroksisen rivitalon yläkerta-asunto, 40 m2, jossa lisäksi upea kattoterassi (23 m2).  Kattoterassilta ovat näkymät Torreviejan satamaan ja Orihuela Costan puolelle.  Asunto on remontoitu ja viimeistelty huolella.  Asuntoon tulevat vesijohdot on mm. kokonaan uusittu.  Kadulta nousevat portaat on päällystetty kauniilla ruskeasävyisellä graniitilla.

Yläkerran kattoterassille on rakennettu yksi huone, jossa voi tarvittaessa majoittua.  Kattoterassilla on vesipiste.  Säilytystiloja on suunniteltu niin työkaluille kuin puutarhakalusteille sekä grilleille. Katolla antennit, joten TV:stä näkyy satoja satelliittikanavia.  Asunnossa on 5 megan nettiyhteys.

Asuntoon noustaan portaita, jotka tuovat ns. ruokailuhuoneeseen, josta portaat jatkuvat edelleen ylös kattoterassille.  Ruokailuhuone on lasitettu.  Asunnon ja ruokailuhuoneen välinen ikkuna on varustettu verkolla. Ruokailuhuoneen ikkunoissa suojaavat markiisit.  Asunto on etelä-länsisuuntainen, joten se on erityisen sopiva talviasunnoksi.  Olohuoneessa on ilmalämpöpumppu.

Terassilta mennään yhdistettyyn olohuone-keittiöön.  Keittiöratkaisut ovat persoonallisia mm. liikkuvine säilytystiloineen.  Sähköpistokkeita asuntoon on teetetty myös jälkikäteen, joten niitä on riittävä määrä.  Kodinkoneet ovat uudet.  Liesi on nelilevyinen sähköliesi.

Olohuoneen ja kylpyhuoneen väliin jää pieni eteinen.  Vasemmalla makuuhuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone.  Suihkuallas ja hierova suihku täydentävät kylpyhuoneen varustuksen nykyaikaiseksi.  Kylpyhuoneessa on myös ikkuna.

Taloyhtiöllä on hoidettu uima-allasalue.  Suuresta altaasta on erotettu osa lastenaltaaksi.

Lähellä ovat kaikki palvelut, kaupat, bussipysäkki ja koulu. Asunto on erityisen sopiva lapsiperheille, sillä lisämajoitustilaa saa kattoterassille helposti ja suomalainen koulu löytyy läheltä. Myös urheilijat ovat käyttäneet juuri tätä aluetta harjoitellessaan.  Golfkentät ovat muutaman kilometrin päässä.  Alueella on lenkkeilyreittejä ja pyörällä matka joutuu pidemmällekin.  Monet urheiluporukat ovatkin ostaneet yhteisen harjoittelukodin alueelta!


Suomesta voi tulla Torreviejaan helposti omalla autolla.  Los Altosin lähellä on moottoritien liittymä.  Alicanten ja Murcian lentokentät ovat lähellä.  Täältä voi helposti matkustaa edullisin hinnoin ympäri maailmaa.

Asunto myydään kaikkine kalusteineen ja kodinkoneineen.  Hinta 69.000 €.  Vapaa sopimuksen mukaan.

 

 

Haluatko katsoa kartasta alueen ja asunnon sijainnin?   Haluatko, että Sinulle lähetetään tarkempia tietoja asunnosta?

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?