Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE

(Liepeentie 4)

(014) 86 11 11
0400 - 546 765


e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 170818

 

Asunnosta löytyvät mm:
* keraaminen liesi + uuni
* jääkaappi/pakastin
* mikrouuni
* TV
* kylpyhuoneessa amme
* 3 vuodepaikkaa

 

Ei esteetön: ulko-ovella ja siitä ala-aulaan portaita.  Autohallin kautta esteetön.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

myydään käytetty asunto Torreviejassa:
Asunnon osoite Torreviejassa:  C./Fragata 46, apt 27, 03182 TORREVIEJA (Alicante)
karttakoordinaatit navigaattoria varten:  37*58'59,37" P,  0*40'07,57 L

 

 

EDIFICIO   NORTICO   V  APT   27

 

 

Upea kattoasunto Torreviejan keskustassa, Los Locos ja El Cura -rantojen tuntumassa. Kaikki keskustan palvelut ovat lähellä. Suomiseuralle kävelymatka, samoin kuin suomalaiseen baariin ja kauppaan.

Asunto sijaitsee 3-kerroksisessa talossa, joka on valmistunut vuonna 2000. Talossa on maisemahissi. Asuntoon kuuluu yksityinen kattoterassi, joka on kalustettu ja jossa on vesipiste ja sähkö. Asunnossa on alunperin ollut kaksi makuuhuonetta, joista toinen on avattu olohuoneen yhteyteen avoimeksi tilaksi. Koko asunnon levyinen atico-parveke on lasitettu kaksinkertaisilla laseilla. Asuntoon on teetetty asumista helpottavia lisäratkaisuja: mm. kylpyhuone on avara ja tilava, parvekkeella siivouskomero, eteisessa peilikaappi ulkovaatteille. Keittiön lasivitriinit avautuvat myös olohuoneen puolelle. Asunnon vesivaraaja on 100 litraa.

Asunto on kalustettu viihtyisäksi kodiksi. Toisaalta erillinen pieni makuuhuone voi toimia myös vastaanottotiloina, esim. hieroja, fysioterapeutti yms. Samoin tilavalle aurinkoiselle kattoterassille voi sijoittaa vaikkapa hierontapöydän. Asunto on siis myös ihanteellinen yhdistetty työ- ja asuinpaikka itsenäisen ammatin harjoittajalle.

Talossa on maisemahissi ja se on turvallinen ja viihtyisä asuinpaikka. Asuntoon kuuluu varasto ja 2 autopaikkaa alakerran autohallissa. 

Hinta on 169.000 eur.  Vapaa sopimuksen mukaan, tarvittaessa hyvinkin pian.


 

 

Haluatko katsoa kartasta talon sijainnin?  Haluatko, että Sinulle lähetetään tarkempia tietoja asunnosta?

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?