Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE
 

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
fax: (014) 86 11 12

e-mail: rantuu@rantuu.fi
myös: rantuu@rantuu.inet.fi

 

päivitetty 020510

 


 

Triana, Playa de los Locos

Miramar 8, Cabo Cervera

Eliseos Playa

C. Galeon 27

Los Molinos, Keskikaupunki

 

 

 

 

 

KÄYTETTYJÄ ASUNTOJA TORREVIEJASTA JA LÄHIYMPÄRISTÖSTÄ,   LISTA 2

 

Seuraavaan on koottu joitakin kohteita, joita ei syystä tai toisesta aktiivisesti esitellä sivustollamme kävijöille.  Osa on sellaisia, joissa myyjät toivovat, ettei kohdetta esitellä julkisesti, mutta että se on saatavissa, jos joku on siitä todella kiinnostunut.  Osa kohteista saattaa olla "odottavia" ja tulevat yleiseen tarjontaan myöhemmin.   

Tällä hetkellä asuntoja on tarjolla mm. seuraavissa kohteissa:

1.  Triana,  Playa de los Locos
Triana on C./Noruega -kadulla Playa de los Locos -rannan tuntumassa oleva kolmikerroksinen pienkerrostalo, joka on rakennettu 1999.  Se on tyylikäs ja hyvin rakennettu talo, jossa materiaalivalinta on tehty huolella.  Talossa on hissi kattokerrokseen saakka.  Koko talon laajuinen avoin auringonottokattoterassi.  Lukittu sähköportti ja ovipuhelinjärjestelmä.  Playa de los Locos -rantaan on matkaa noin 200 m.  Nyt on tarjolla ylimmän kerroksen upea huoneisto, jossa olohuone, erillinen keittiö,  2 makuuhuonetta ja etelänpuoleinen parveke.  Yht. noin 59,5 m2.  Helmikuussa 2006 hinta oli 147.000 euroa = noin 874.022 markkaa, mutta myyjät päättivät, että myynti onkin ajankohtainen aikaisintaan keväällä 2007.

2.  Edificio Miramar 8,  Cabo Cervera
Lähellä Cabo Cervera -hotellia ja Torre del Moron kalliota on tarjolla kuusikerroksisen kerrostalon ylimmän kerroksen 2 mh:n huoneisto, joka on talon kulmassa siten, että kokonaan lasitettu parveke on etelään ja olohuoneesta on ikkuna myös idän puolelle, josta aukeaa upea näköala yli Playa de la Matan hiekkarannan Guardamar del Seguraan ja aina Santa Polaan saakka.  Huoneistossa on oh, erillinen keittiö, kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on suora kulku parvekkeelle, ja kph.  Huoneiston pinta-ala on 65 m2.  Talo on rakennettu jo vuonna 1986, mutta huoneistoa on jatkuvasti kunnostettu pienin muutostöin.  Mm. keittiökalusteet on uusittu, kaikki lattiat on päällystetty linoleumipäällystein ja kaikkiin kattoihin on asennettu pehmeät kattolevyt.  Lisäksi iso parveke on kokonaan lasitettu.  Hinta on vielä avoin.

3.  Residencial Eliseos Playa
Eliseos Playan alueella aivan meren rannassa on tarjolla kuusikerroksisen kerrostalon toisen kerroksen asunto: oh, erillinen keittiö, 2 mh, kph ja tilava etelänpuoleinen parveke.  Asunnon pinta-ala on noin 98 m2.  Alun pitäen asunnossa on ollut kaksi parveketta, mutta huoneistoa on muutettu siten, että toinen makuuhuoneista on otettu olohuoneen lisätilaksi ja lännenpuoleinen pienempi parveke on lämpöeristetty ja muutettu makuuhuoneeksi.  Huoneisto on kauniisti kalustettu ja hyvin varustettu.  Keittiössä on jääkaappi/pakastin, liesitaso, uuni, astianpesukone ja mikrouuni.  Kylpyhuoneessa on pesukone ja amme on korvattu höyrysauna/suihkukaapilla.  Huoneistossa on koneellinen ilmastointi/lämmitys.  Hinta on 326.000 eur.  Vapautuu sopimuksen mukaan.

4.  C. Galeon 27  B  atico
Keskikaupungilla rauhallisella alueella Las Habaneras -kadun tuntumassa on myynnissä kuusikerroksisen kerrostalon ylimmän kerroksen asunto, jossa on oh, keittiö, 2 mh ja kph sekä enimmältä osaltaan lasitettu laaja kulmaparveke lännen/pohjoisen puolella.   Asuntoon kuuluu autopaikka Las Habaneras -kadulla. Talo on valmistunut vuonna 2001.  Huoneisto on kalustettu ja täysin varustettu ja keittiö on jo uusittu suomalaiseen makuun sopivaksi. Hinta on vielä avoin.  Vapaa sopimuksen mukaan.

5.  Los Molinos I,  Keskikaupunki
Ydinkeskustan tuntumassa olevan kerrostalon ylimmän (6.) kerroksen huoneisto:  olohuone, baarikeittiö, 1 makuuhuone ja kylpyhuone = 46,7 m2 +  + lännenpuoleinen kookas aticoparveke 11,75 m2.  Asunto on valmistunut 1998, hyvä rakentaja.  Kirkonaukiolle on matkaa noin 450 metriä ja  Playa del Acequionin uimarannalle noin 700 m. Täysin kalustettu.  Koneellinen ilmastointi/lämmitys.   Kylpyhuoneessa amme.  Hinta on 99.000 euroa (noin 588.627 markkaa).  Hintaan sisältyy tilava autopaikka talon kellarissa.  Vapautuu sopimuksen mukaan.   Asunto on vuokrattuna kesäkuun 2008 loppuun saakka.

 

 

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?