Rantuu Oy

Jussilantie 8 G
41660 TOIVAKKA

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
 

e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 031221

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

EL  CLUB  DE  GOLF  VILLAMARTIN

 

 

Villamartinin golfkeskus El Club de Golf Villamartin on avattu vuonna 1972.  Se on siis vanhin Torreviejan lähialueen golfkeskuksista.  Alicanten lentokentältä on sinne matkaa noin 30 km.

Villamartinin golfradan on suunnitellut Paul Putman.  Se on 36-reikäinen ja  PAR = 72.    Kentän pituus on 6132 metriä.  Tasoitusvaatimus: miehet 28 ja naiset 36.     Mukava ja helpohko puistokenttä.  Greenien nurmi on mallia "penncross" ja väylien mallia "bermuda".  Kenttä on avoinna ympäri vuoden.   Aukioloaika klo 8.00 alkaen auringonlaskuun saakka. 

 

 

Villamartinin ympärillä on laaja loma-asuntoasutus ja keskuksessa on suuri liikekeskus, jossa on mm. Aparthotel Villagolf.  Golfkeskuksessa on mahdollisuus myös tenniksen pelaamiseen ja uintiin.  Clubin palveluihin kuuluvat mm. välinevuokraus, golfvaunujen vuokraus, varustekorjaamo, harjoitteluradat, golfkurssit (engl ja esp), useita ravintoloita, kahvila-baareja ja laajat paikoitusalueet.

 


Villamartinin liikekeskus ja Aparthotel Villamartin

   
 Aparthotel Villamadrid

 

Villamartiniin osaa helpoimmin Valtatieltä AP-7 (Alicante-Cartagena) liittymästä 763 (La Zenia ja Villamartin).  Haluatko katsoa Villamartinin sijainnin kartasta?

Golfkeskuksen www.sivut ovat osoitteessa www.villamartingolfclub.com.  Puhelin (ja fax)  on + 34 966 765 170.

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?