Rantuu Oy

Jussilantie 8 G
41660 TOIVAKKA

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
 

e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 031221

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

CLUB  DE  GOLF  LAS  RAMBLAS  DE  ORIHUELA

 

 

Las Ramblas de Orihuela -golfkeskus on eteläisin kolmesta vierekkäin olevasta golfkeskuksesta Orihuela Costalla (Villamartin, Campoamor ja Las Ramblas) Se  on avattu vuonna 1991.   Alicanten lentokentältä on sinne matkaa noin 35 km.

Las Ramblasin kentän on suunnitellut José Gancedo.  Se on 18-reikäinen ja  PAR = 72.    Kentän pituus on 5914 metriä.  Tasoitusvaatimus: miehet 28 ja naiset 36.  Kapeat, pitkät väylät ja vaativat greenit ovat varsin haasteellisia.  Greenien nurmi on mallia "penncross" ja väylien mallia "bermuda".  Kenttä on avoinna ympäri vuoden.   Aukioloaika klo 8.00 alkaen auringonlaskuun saakka. 

 

Las Ramblasin  golfkeskuksen ympärillä on laaja loma-asuntoasutus.  Keskuksen palveluihin kuuluvat mm. välinevuokraus, golfvaunujen vuokraus, varustekorjaamo, harjoitteluradat, golfkurssit (engl ja esp), ravintola, kahvila-baari ja pysäköintialue 

Maasto golfkeskuksen ympärillä on hyvin jyrkkärinteistä ja viheriöiden välillä on suuria kanjoneita.  Las Ramblasin rataa pidetään vaativimpana Orihuela Costa radoista.

Las Ramblasin golfkeskukseen osaa helpoimmin Valtatieltä AP-7 (Alicante-Cartagena) liittymästä 763 (La Zenia ja Villamartin), josta mennään La Zenian suuntaan maantielle N-332 (Alicante-Cartagena) saakka,  maantietä käännytään etelään ja noin 2 km kuluttua erkaannutaan oikealle Campoamoriin, josta liittymästä on heti opastus oikealle Campoamorin ja Las Ramblasin golfkeskuksiin.  Vasemmalle käännyttäessä päätyisi Campoamorin ja Mil Palmerasin rantakaupunkeihin.

Golfkeskuksen www-sivut ovat osoitteessa www.golframblas.com.  Puhelin on + 34 965 322 011 ja fax + 34 965 322 159.

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?