Rantuu Oy

Jussilantie 8 G
41660 TOIVAKKA

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
 

e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 031221

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

CLUB  DE  GOLF  IFACH

 

 

Club de Golf Ifach sijaitsee Alicantesta pohjoiseen Calpen ja Morairan kaupunkien välillä lähellä meren rantaa.  Sen osoite on Urbanización San Jaime, Ctra Moraira-Calpe, km 3, 03720 BENISSA (Alicante).  Alicanten lentokentältä on sinne matkaa noin 72 km.

Ifachin  kentän on suunnitellut Javier Arana.  Kenttä on otettu käyttöön jo vuonna 1974.  Se on 18-reikäinen ja  PAR = 60.  Greenien nurmi on mallia "L-93"  ja väylien mallia "bermuda" osittain myös mallia "raygrass".  Kenttä on avoinna ympäri vuoden.   Aukioloaika klo 8.00 alkaen auringonlaskuun saakka. 

Golfkeskuksen palveluihin kuuluvat mm. välinevuokraus,
-myynti ja -huolto, golfvaunujen vuokraus, golfkurssit (kielet: espanja, englanti), ravintola, kahvila-baari, tenniskenttä, uima-allas ja paikoitusalue. 

Ifachin kentälle osaa helpoimmin Valtatieltä A-7 (Barcelona-Granada) Benissan liittymästä, josta käännytään Teuladan suuntaan.  Teuladasta lähdetään Morairan ja Calpen viitoituksen suuntaan.  Morairasta ajetaan edelleen Calpen suuntaan.  Golfkeskus on noin 3 km ennen Calpea Urb. San Jaimen alueella.

Golfkeskuksen esittelyn löydät www-osoitteesta www.clubgolfifach.com.   Puhelin ja fax  on + 34 966 497 114.   Sähköpostiosoite on clubgolfifach@autovia.com.

Haluatko palata Tervetuloa -sivulle, tutustua uusiin, käytettyihin tai vuokrattaviin asuntoihin, tilata esitteitä tai ehkäpä kirjoittaa meille ajankohtaisia asioista tai kysymyksistä?