Rantuu Oy

PL 10
41401 LIEVESTUORE

(Liepeentie 4)

(014) 86 11 11
0400 - 546 765
fax: (014) 86 11 12

e-mail: rantuu(at)rantuu.fi
myös:  rantuu(at)rantuu.inet.fi

 

päivitetty 041011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

myydään käytetty asunto Torreviejassa:

 

 

TRIANA (NOAH 8),  PLAYA DE LOS LOCOS

 

 

Kolmikerroksisen pienkerrostalon ylimmän kerroksen asunto: oh, erillinen keittiö, 2 mh ja kph = 59,5 m2.  Etelänpuoleinen parveke.  Talossa on hissi (kattokerrokseen saakka!).  Talo on valmistunut 1999 ja sijaitsee Playa de los Locos -rannan tuntumassa C./Noruega -kadulla arvostetulla alueella.  Rantaan on matkaa noin 200 m.  Tyylikäs hyvinrakennettu talo, jossa materiaalivalinta on tehty huolella.  Koko talon laajuinen avoin auringonottokatto.  Lukittu sähköportti ja ovipuhelinjärjestelmä. 
Asuntoon liittyy autotalli suljettuine ovineen.

Huoneisto on kauniisti täysin kalustettu ja varustukseen kuuluvat mm. keraaminen liesitaso, erillinen uuni, jääkaappi-pakasteosa, astianpesukone, pesukone,  koneellinen ilmastointi/lämmitys.   Kylpyhuoneessa on amme.  Huoneistossa on puhelimen laajakaistavalmius. (Huoneistossa nyt olevat TV, videot ja DVD eivät kuulu kauppaan).

Parvekkeen edessä on talon yksikerroksinen osa, jonka asuntojen katot näkyvät alhaalla, joten parvekenäkymä tuntuu avaralta.    Playa de Los Locos -rantaan on vain parinsadan metrin matka.  Lähistöllä on suuri Consum -supermarket ja useita pieniä kauppoja sekä lukuisia baareja ja ravintoloita.  Lähellä olevassa kuntosalissa on lämmitettävä uima-allas.  La Matan bussit kulkevat Playa de los Locos -rannan kautta.

Hinta 89.000 euroa.  Vapautuu 1.3.2012.

 

 

Haluatko katsoa kartasta talon sijainnin? Haluatko, että Sinulle lähetetään tarkempia tietoja asunnosta?

Entä haluatko palata Uusia asuntoja -sivulle tai Tervetuloa -sivulle?